Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Ανακαινίστηκαν τα χειρουργεία στο νοσοκομείο ΙΚΑ Παναγία

Τέσσερα ολοκαίνουργια χειρουργεία εξοπλισμένα με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας έχει στη διάθεση του, από την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009, το νοσοκομείο ΙΚΑ Παναγία. Οι ανακαινισμένοι χώροι, μαζί με τους καινούργιους που προστέθηκαν εγκαινιάστηκαν από τον υποδιοικητή του ΙΚΑ, Δημήτρη Κυρζόπουλο.
Μια εικόνα που θυμίζει ευρωπαικά πρότυπα προσφέρουν πλέον οι χώροι των χειρουργείων στο νοσοκομείο ΙΚΑ Παναγία μετά την ανακαίνιση που υπέστησαν αλλά και τη συμπλήρωση τους με επιπλέον τετραγωνικά μέτρα. Ο εγκαινιασμός των υπερσύγχρονων χειρουργείων τελέστηκε το πρωί παρουσία του υποδιοικητή του ΙΚΑ του διευθυντή του νοσοκομείου και του προσωπικού.
Πρόκειται συνολικά για τέσσερις αίθουσες χειρουργείων και δύο βοηθητικούς χώρους συν τα γραφεία των χειρουργών. Τα νέα χειρουργεία είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρονικά συστήματα εξαερισμού τροφοδοσίας οξυγόνου, απιονισμένου αέρα αλλά και φωτισμού. Για ένα χρόνιο αίτημα που επιτέλους ικανοποιήθηκε έκανε λόγο ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο ΙΚΑ Παναγία σχολιάζοντας τα καινούργια χειρουργεία.

Ο υποδιοικητής του ΙΚΑ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα τόνισε ότι για τον ίδιο ήταν ένα στοίχημα που κέρδισε και ανακοίνωσε τον δεύτερο στόχο της διοίκησης που αυτή τη φορά αφορά στην κατασκευή μιας μονάδας υγείας σε ιδιόκτητο οικόπεδο του ΙΚΑ στην οδό 25ης Μαρτίου.